Email

thuisverplegingdevlinder@gmail.com

Dorien Windens

0471/57.04.40

Bureel

054/41.25.35

Persoonlijke verpleging aan huis in Groot-Ninove,
Geraardsbergen en Aalst (Oost-Vlaanderen)

Over ons

Thuisverpleging De Vlinder 1 | Thuisverpleging De Vlinder, Degelijk opgeleide verpleegsters waar u volledig op kunt vertrouwen

Degelijk opgeleide verpleegsters waar u volledig op kunt vertrouwen

Thuisverpleging De Vlinder (Ninove) bestaat uit een team van toegewijde verpleegkundigen met aan het hoofd Katrien.

Onze job als verpleegkundige betekent zo veel meer dan alleen zorgen voor mensen. Het is namelijk ook je betrokkenheid tonen, met kracht, geduld en tederheid, voor iemands welzijn willen instaan, plus liefde en hoop geven aan de patiënt en haar of zijn naasten … Ons team zet zich volledig in om dat voor iedereen te bereiken.

Katrien | Thuisverpleging De Vlinder, Degelijk opgeleide verpleegsters waar u volledig op kunt vertrouwen
webmail.online 1 | Thuisverpleging De Vlinder, Degelijk opgeleide verpleegsters waar u volledig op kunt vertrouwen

Verpleegkundige kwaliteitsservice thuis wanneer u wilt

Thuisverpleging De Vlinder biedt individuele zorg op maat in de regio Ninove. Dankzij onze ervaring en gedrevenheid gebeurt dat altijd op een persoonlijke manier en dat geldt voor iedereen, waar we aan huis komen. We zijn flexibel in onze diensten en continu bereikbaar, 7/7.

contacter ons

Contacteer ons

old woman e1632254811538 | Thuisverpleging De Vlinder, Degelijk opgeleide verpleegsters waar u volledig op kunt vertrouwen

covid-19

Ook nu tijdens de coronacrisis blijven wij paraat staan, elke dag opnieuw en hanteren wij alle voorzorgsmaatregelen.

Wij dragen bij elk bezoek ons mondmasker en hanteren een goede handhygiëne. Wij vragen om onze handen voor en na de zorg te kunnen wassen en drogen met wegwerpzakdoekjes. Handalcohol bevind zich ook steeds binnen ons handbereik.

Wij vragen ook aan de patiënt om een mondmasker te dragen en de handen regelmatig te wassen.

Regelmatig hebben wij contact met FOD Volksgezondheid en VBZV (Vereniging Belgische Zelfstandige Verpleegkundigen) om zo ook alle maatregelen op de voet te volgen. Wij doen er alles aan om de patiënten op een zo’n veilig mogelijke manier te verzorgen en zo ook het risico op het doorgeven van het virus te verlagen.

Wenst u meer informatie over de maatregelen die wij hanteren of hebt u vragen over jou verzorging tijdens deze bijzonder moeilijke periode aarzel dan zeker niet telefonisch contact met ons op te nemen.

Op deze website kan u ook tal van uitleg vinden in het kader van
COVID-19: https://www.info-coronavirus.be/nl/